marw Çarşamba, Şubat 17


dün, durakta otobüs beklerken bir anneyle 9-10 yaşlarındaki oğlunun diyaloğuna kulak misafiri oldum. recep ivedik'ten bahsediyorlardı. "gençlere böyle kaba saba bir karakterle örnek olmak yerine daha faydalı şeyler yapabilir ama onun da ekmek parası kazanması lazım sonuçta. artık insanlar böyle şeylerle eğleniyorlar." diyen anneye yılın annesi ödülünü verip beni evlat edinmesini isteyecekken otobüs geldi. kısmet değilmiş.

pastel, ışıklı cımbız diye bir şey çıkarmış ya da daha önce de vardı ben yeni görüyorum. hayatımda gördüğüm en komik şeylerden biri. genelde insanları taciz etmek amacıyla kullanılan lazer isimli cihaza bir cımbız ekleyerek böyle bir atraksiyona girişmişler. kullanışsız bir ürün bence. her kadın kaşlarını alacak uygun bir ışık bulabilir. gereksiz.

tutankamon'un annesiyle babası kardeşmiş. aslında değinmek istediğin haberden ziyade okuyucu yorumu. ntvmsnbc'den aynen alınmıştır:

"tutankamon vatanı milleti için ne yapmış bugüne kadar ? hangi açı doyurmuş geçin bunları efendim :) kendini çürük yazdırıp askerden de kaçmıştır kesin"

koskoca firavun türk gençliğine taşak malzemesi oldu ya, gözüm açık gideceğim kesin.

2 zıttırık:

littleiv dedi ki...

yanlız annenin yorumu hakkaten iyiymiş. beğendim.

yorum da pek bi fena. birileri eğlenmiş :)

marw dedi ki...

yeni nesil anneler sağlam geliyor:) takdir ediyorum çoğunu.