marw Pazar, Ekim 5

saç boyası üreticilerini şiddetle kınıyorum. arkadaşım bu renkleri üretiyorsunuz, sonra sanıyorum sırf bunlara renk adı bulmak için çalışan bir takım elemanlarınız var, böyle abidik renkler buluyorlar bunlara, insan aldanıyor, alıyor. uyguladıktan sonra sonuç ne? rengin adı: vahşi kızıl, ortaya çıkan renk: kahverengimsi bir kızıl. arkadaşım manyak mısınız? vahşi kızıl diye boya adı mı olur lan? insan kendini böyle bir şuh, vahşi hatun gibi hissedecek sanki bununla boyayınca. halbuki bu boya beni sıkıntılı ev kızı modumdan çıkarabilmiş değil hala. hıh bir de şimdi yazıya koymak için google görsellerde resim arayınca vahşi kızıl takma adlı bir seri katil olduğunu da öğrendim tam oldu.



bu amca vahşi kızıl. rustov kasabı diye de geçiyor. kendisi çok ünlü bir seri katilmiş. bir dönem seri katillerle ilgili yaptığım araştırmalarda adına rastlamamış olmam ilginç. ilk rus seri katilmiş kendisi adı da andrei romanovich chikatilo.


bu da benim istediğim saç rengi. koleston'un denemediğim kızıl tonu kalmadı. bi buldurun be. ne diyeceğim ben kuaföre de böyle olacak saçım? birkaç ton koyusu da olabilir. baydım artık boya tonu seçmekten ya. yakıcı viyole, aşk alevi, açık kor kızılı. yeter lan! kendinize gelin olum. açık kızıl, koyu, kızıl, orta kızıl falan deyin. hadi şarap kızılını da anlarım. açık kor kızılı nedir ya?

5 zıttırık:

Adsız dedi ki...

aynen ya o renk kızıl arıyorum vala bende.
denemediğim kızıl kalmadı.=D
üstelik bi b*kumda olmadı.=/

Adsız dedi ki...

o saç rengi için önce açtırmak lazm saçı sonra patlıcan moru gbi bi renkle boyamalısn..ancak öyle resmdeki gbi mürdüm eriği rengini ortaya çıkartablrsn tabi şuan saçnda kaç kat boya var hangi renk var blmiyorum..saçlarnı yıpratmamaya da dkkat et;)

Adsız dedi ki...

bu renge ben tam bir yıl kızıl deneye deneye buldum.çilek kızılı diye bri renkı var her markada bulunmuyor akos diye bı markada buldum ucuz boylardan 4,5 lira tüpü onunla boyadım pembemsi oldu sonra üstüne palettenin sonbahar kızılı boyadım bu renge ulaştım.şimdi saçım böyle

Adsız dedi ki...

loreal'in açık kor kızılını boadım, aynen bu renk oldu. saçım koyu bir kızıl renkti, ne alaka bu renk çıktı hala anlayamadım. Ama çok da beğendim. normalden biraz uzun beklettim. ilgilenenlere duyurulur.

ceyda akaydın dedi ki...

Ben tam bu rengim. goldwell elumen diye bir boyanın magentası. yıpratma da yok iki yıldır bu rengim. çok memnunum.