marw Çarşamba, Aralık 3




benim için biraz geç bir keşif oldu ama iyiki izlemeye başlamışım house'u. manyak herif ya:) henüz 2. sezonun 13. bölümüne kadar izlemiş olduğumdan mümkünse yorumlarda, msnde, sağda solda spoiler vermeyiniz, kafa göz dalarım çok pis.

bu adam benim halkla ilişkiler 4. sınıftayken okulu bırakıp tıp okumak istememe neden olmakta şu an. gerçi geçen gün bir arkadaş (yanlış hatırlamıyorsam kukumanpaşa) "sen daha halkla ilişkiler okuyamıyorsun, tıp nasıl okuyacaksın lan" diye haklı bir isyanda bulundu. ama ben "zeki ama çalışmıyor" tayfasından olduğum için çalışsam tıp bile okurum lan. okurum bence de kesin.

zaten house'dan sonra insanda sanki 758 sene tıp okumuş gibi bir his oluşuyor. biri "başım ağrıyor" dese "hastanın mri, ct, ot, bok hepsinin çekilmesini istiyorum" deyip sonra da ms (multiply skleroz) (çünkü bu adam ota boka ya ms ya lupus teşhisi koyuyor bu aralar) teşhisi koyasım geliyor.

izlediğim filmlerde, dizilerde kendimi teşhis koyarken bulur oldum sayın okuyucu. resmen bir teşhisci olmuşum da haberim yokmuş. bunun nedeni de vizelerde halkla ilişkiler çalışacağım yerde house izleyip bir nevi tıp çalışmış olmam.

özellikle cennet adlı türk filminde bu özelliğim pat diye kendini gösterdi. 15 senedir tedavi ettiği hastanın annesinin intihar ettiğini yeni öğrenen bir psikiyatra küfür ederken buldum kendimi. insan hastanın hikayesini almaz mı lan. 15 sene sen naptın bea, tabi tedavi edemezsin demezler mi adama. ben dedim. ben olsam kesin tedavi ederdim o çocuğu.

bırakın lan beni. gidip tıp okuyacağım ben. doktur olacağım.house olacağıım:))

5 zıttırık:

sé.. dedi ki...

Sizin hikayeniz nedir kucuk hanimmm :p

S dedi ki...

house un evimin erkegi olmasi yonunde bir yeni yil dilegim var

marw dedi ki...

çatlak ayak parmağımı göstercem ben house'a. resmen 4 gündür kendisini taklit ederk yürümekteyim. o alev desenli bastondan istiyorum:)

.ruhöküzü dedi ki...

ohooooo. sen çok geç kalmışsın. şu an 5. sezonun 11. bölümünü bitirdim ben. yenisini bekliyoruz kısmetse.

marw dedi ki...

bu yazıyı yazdıktan sonra iyice gaza gelip 5. sezonun 7sine kadar izledim ben de:)